Printer-friendly version


Linguam贸n - Casa de les Lleng眉es signa un conveni de col路laboraci贸 amb ICVolunteers

Adama Samass茅kou, president de l'Acad猫mia Africana de les Lleng眉es, ser脿 a Barcelona per a la signatura del conveni
Linguam贸n
19 February 2007

Adama Samass茅kou, president de l'Acad猫mia Africana de les Lleng眉es i de la Xarxa Mundial per la Diversitat Ling眉铆stica, 茅s a Barcelona per signar un conveni de col路laboraci贸 amb Linguam贸n - Casa de les Lleng眉es per a la creaci贸 d'una seu d'ICVoluntaris a Barcelona.

Adama Samass茅kou 茅s tamb茅 president d'aquesta organitzaci贸 sense afany de lucre especialitzada en el sector de la comunicaci贸 que t茅 per finalitat la mobilitzaci贸, formaci贸 i coordinaci贸 de voluntaris per oferir serveis ling眉铆stics a entitats del sector social. ICVoluntaris t茅 en l'actualitat 5 oficines a tot el m贸n i una xarxa de 1.500 voluntaris que treballen en 69 lleng眉es.

El mateix dia 19 se celebrar脿 a Barcelona la reuni贸 t猫cnica de la Xarxa Mundial per a la Diversitat Ling眉铆stica, R茅seau mondial pour la diversit茅 linguistique , organitzaci贸 creada el novembre de 2005 que, entre altres objectius, es proposa promoure l'adopci贸 de mesures que afavoreixin el multiling眉isme equitatiu aix铆 com el desenvolupament de recursos que permetin l'acc茅s de totes les lleng眉es al ciberespai. A la reuni贸 de Barcelona s'aprovaran els estatuts i es preparar脿 la reuni贸 de Par铆s del 21 de febrer.

Durant la seva estada a Barcelona, Adama Samass茅kou impartir脿 la confer猫ncia Els reptes de les lleng眉es africanes al S. XXI el dilluns 19 de febrer a les 19h a l'auditori del MACBA. 


©1997-2024 ICVolunteers|design + programming mcart group|Updated: 2019-01-28 10:52 GMT|